Anamaria Prodan și Cristi Iacob, protagonisti în cea mai spumoasă comedie pentru întreaga familie, Complotul Bonelor

Complotul Bonelor, cel mai nou film de comedie în scenariul și regia lui Iura Luncașu, va fi distribuit de Vertical Entertainment în cinematografele din întreaga țară din 9 februarie. Producția românească aduce pe marile ecrane nume cunoscute și apreciate de public, avându-i în rolurile principale pe Anamaria Prodan și Cristi Iacob, alături de mulți alții.

Virgil este un afacerist român de succes. În plan sentimental însă, lucrurile nu stau așa cum te-ai putea aștepta. În urma a trei căsătorii, s-a pricopsit cu nouă copii pe care îi crește cu ajutorul a trei bone. Astăzi, îl găsim din nou îndrăgostit și pregătit să le prezinte copiilor noua mamă, pe Valentina. Doar că, surpriză, copiii au o altă propunere: vor să-l însoare cu una din bone. În primă instanță!

Alături de protagoniștii Anamaria Prodan, în rolul Valentinei și Cristi Iacob, în rolul lui Virgil, pe marile ecrane joacă actorii Mădălina Dobre, Ioana Petric, Andreea Onea, Dan Oancea, Adrian Pescariu, și copiii: Laurențiu Reghecampf Jr., Ilinca Luncașu, Karina Moldovan, Sergiu Călugăr, Rimo Socolov, Irina Trif, Beatrice Kondev, Ionuț Bădoiu, Lucas Roșca, Maia și Raisa Chișiu, Ana Moldovan, Eliza Furcă, Georgia Crișan, Amira Dobre, Mara Lechițan, Matei Stan și Ian Ilieș.

Echipa de producție a filmului Complotul Bonelor este formată din Răzvan Crișan și Iura Luncașu. Ca producători executivi, sunt Ana Crișan și Bogdan Mărginean, iar în rolul coordonatorului producției este Sergiu Imre. Imaginea este semnată de Lorand Marton, montajul fiind realizat de Alex Rotea. Directorul de sunet Răzvan Crișan asigură și muzica, iar sunetul este realizat de Ionuț Geadău. Alina Botea este scenograf, iar costumele sunt create de Diana Flore împreună cu Alina Botea, în timp ce machiajul a fost realizat de Angela Kis și hairstyling-ul de Ioana Teanc.

AMC sprijină debutul cinematografic al comediei Complotul Bonelor. Fiind televiziunea cu cele mai premiate și de succes seriale-dramă ale deceniului, conținutul fiind unul de pionierat, popular și de calitate, al cărui scop este să aducă telespectatorilor conținut incitant, mai bogat, ceva mai mult. De aici s-a inspirat și sloganul: cele mai bune filme.

Producția Complotul Bonelor, un film de Iura Luncașu, va fi distribuită de Vertical Entertainment în cinematografele din România începând din 9 februarie 2023.